Příběh Ambiente se začal psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Dnes patří pod značku Ambiente více než 30 podniků, jedno řeznictví, klub a školicí centrum.
Pojď s námi vařit poctivou českou kuchyni z kvalitních a čerstvých surovin. Bereme začátečníky i ostřílené profíky.
Bezručova 34, 301 00 Plzeň
HPP
Ranní / Odpolední
Co tě u nás čeká?
Místo máme pro úplného začátečníka i zkušeného profíka. Od obou ale potřebujeme, aby měli týmového ducha a chuť na sobě pracovat. Pracujeme primárně s českými surovinami, vše denně navařujeme čerstvé a spokojenost hosta je pro nás to nejdůležitější. Snažíme se zkrátka vařit tak, jak uměly naše prababičky – třeba nepoužíváme polotovary (např. bramborové knedlíky děláme z brambor, mouky a vajec, a ne z prášku a vody). Pracovat budeš v krásné a čisté kuchyni po nedávné rekonstrukci. Mikrovlnku ani konvektomat tady ale nenajdeš.
Chceš se dozvědět víc? ➡️
Kdo jsme?
Lokál je česká hospoda ze sítě Lokálů, které za sebou mají úctyhodnou patnáctiletou tradici a již devět otevřených Lokálů v Praze, Brně a Plzni. Pyšníme se pečlivě ošetřeným pivem a čerstvě navařeným jídlem. Patříme mezi podniky Ambiente, které je na trhu více než 20 let.
Co ti nabízíme?
Kromě pravidelného a stabilního měsíčního příjmu, tě u nás čeká i placená dovolená, možnost kariérního růstu a benefity (školení v oboru, personální strava po celý den práce, sleva v podnicích Ambiente, možnost využití karty Multisport). Budeš také součástí komunity kuchařů celého Ambiente, od kterých se můžeš učit, jak být ještě lepší v tom, co děláš.