Dva kohouti

„Hostům tady čepujeme vlastnoručně uvařené pivo a dobrou náladu.”

Dva kohouti hned po otevření proměnili nevyužívaný karlínský dvorek v místo, kde se za hezkého počasí nedá pomalu ani projít. Je tu rušno, hodně lidí, ale hlavně skvělé pivo. To „Místní” si vaříme sami přímo u nás. Hosté si chodí objednávat rovnou k výčepu a usadí se pak uvnitř, nebo venku.

Koho zrovna hledáme?

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

V Karlíně na adrese Sokolovská 55. Sdílíme dvorek s Bufetem a Lokálem Hamburk.

Jak dlouho fungujeme?

Od roku 2018.

Kolik lidí u nás pracuje?

Momentálně 20 i s brigádníky.

Pracovní doba?

Od pondělí do pátku pokrýváme směnami dobu od 13:30-02, v sobotu od 11-02, v neděli od 11-23. Směny máme různé, snažíme se vždy dohodnout.

Otevřeno máme pondělí - pátek 15.00-01.00, v sobotu 12.00-01.00 a v neděli 12.00-22.00.

Náš největší úspěch?

Vyrábíme a čepujeme vlastní pivo a jsme karlínský hotspot.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Zhruba 29.

Kdy je u nás největší fofr?

Od úterý do pátku po 17. hodině. Naše sezóna trvá od dubna do října.

Kdo je náš hlavní člověk?

Sládek Lukáš Tomsa.

Slovo, které nás charakterizuje?

Místní.

Jaká je u nás atmosféra?

Pohodová a uvolněná a občas pořádně divoká.

Mohlo by tě zajímat:

Pivovar s výčepem

Jelikož u nás hraje hlavní roli pivo, otevíráme až odpoledne. Od té doby se u nás ale dveře netrhnou. Rezervace nebereme a hosté si objednávají a rovnou platí u výčepu. Na varně o objemu 10 hl vaří sládek Lukáš Tomsa vlajkovou loď dvanáctistupňový ležák plzeňského typu a další desítky sezónních a příležitostných speciálů. Naše piva v nabídce doplňují Matuška z Broum a další značky craftového piva. Z pivnice se večer stává párty hospoda, kde jedinečnou atmosféru dotváří i DJ`s.