Ambiente místa:
„Samoobslužná restaurace s řeznictvím, kde potěšíme milovníky masa i piva.”
V ulici Politických vězňů 5 na Praze 1.
Od roku 2017.
Teď asi 44 lidí, z toho 30 na HPP.
Většinou máme krátký / dlouhý a střídáme se na směnách v období od 9 do 23.
Otevřeno máme pondělí – sobota 11:30–23:00 a v neděli 11:30–22:00.
Od otevření máme pořád plno a jsme tu rádi.
Od 20 do 50.
Určitě o víkendech, ve čtvrtek a v pátek večer.
Generální manažer Robert Pulec.
Maso.
Nejsme klasická restaurace, spíš bychom řekli, že jsme takový masový bar. Atmosféra je tu hodně uvolněná, veselá a hlasitá.
Chceš pracovat v restauraci Kantýna?
Zapoj se!