Kantýna

„Samoobslužná restaurace s řeznictvím, kde potěšíme milovníky masa i piva.”

Jsme rozděleni na dvě části – řeznictví a jídelnu. V řeznictví hostům navážíme tolik masa a uzenin, kolik budou chtít. V jídelně si zase užívají skvělé pokrmy, lahodné pivo, domácí limonády a rušnou atmosféru. Pohostíme ty, kteří spěchají, i ty, kteří chtějí posedět a hodovat.

Koho zrovna hledáme?

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

V ulici Politických vězňů 5 na Praze 1.

Jak dlouho fungujeme?

Od roku 2017.

Kolik lidí u nás pracuje?

Teď asi 44 lidí, z toho 30 na HPP.

Jaká je pracovní doba?

Většinou máme krátký / dlouhý a střídáme se na směnách v období od 9 do 23.

Otevřeno máme pondělí – sobota 11:30–23:00 a v neděli 11:30–22:00.

Náš největší úspěch?

Od otevření máme pořád plno a jsme tu rádi.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Od 20 do 50.

Kdy je u nás největší fofr?

Určitě o víkendech, ve čtvrtek a v pátek večer.

Kdo je náš hlavní člověk?

Generální manažer Robert Pulec.

Slovo, které nás charakterizuje?

Maso.

Jaká je u nás atmosféra?

Nejsme klasická restaurace, spíš bychom řekli, že jsme takový masový bar. Atmosféra je tu hodně uvolněná, veselá a hlasitá.

Mohlo by tě zajímat:

Maso na prvním místě

Maso nám dodává Amaso, tedy naši kolegové, protože Amaso patří taky do rodiny Ambiente. Zásobují nás vepřovým z přeštických prasat, hovězím z plemene čestr a uzeninami připravovanými podle prvorepublikových řeznických receptur. Spoustu dobrot ale připravují i sami naši řezníci.