Ambiente místa:
„Vysoká úroveň, udržitelnost, precizní gastronomie a skvěle sehraný tým.”
Sídlíme v Karlíně na adrese Pernerova 49, v 1. patře nad Eskou.
Od léta 2023.
Teď je nás 14 i s brigádníky.
Do kuchyně chodíme na 11., plac přichází ve 14 hodin a všichni končíme mezi 11. večer a půlnocí. Pracujeme čtyři dny a tři dny máme volno.
Dobrý start a skvělý tým.
Těsně pod 30.
Když host přijde do restaurace. Každý stůl vyžaduje důkladnou péči.
Martin Štangl.
Dynamika.
Velmi příjemná, neděláme rozdíly mezi pozicemi a vyznáváme týmovost, což je taky jeden z hlavních důvodů, proč tu pracujeme. Náš koncept je uhlazený, ale pořád uvolněný a přátelský.
Chceš pracovat v restauraci Štangl?
Zapoj se!