Štangl

„Vysoká úroveň, udržitelnost, precizní gastronomie a skvěle sehraný tým.”

Jsme zážitková restaurace a otevřeno máme jen pět dní v týdnu. Pracujeme se surovinami z pole, divoké přírody a vlastní hydroponické farmy, s ušlechtilými plísněmi i fermentací. Jsme šetrní k přírodě a důslední v lokálnosti. Udržitelnost ctíme nejen ve vztahu k surovinám, ale i k personálu. Chceme, aby se u nás každý cítil příjemně.

Koho zrovna hledáme?

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

Sídlíme v Karlíně na adrese Pernerova 49, v 1. patře nad Eskou.

Jak dlouho fungujeme?

Od léta 2023.

Kolik lidí u nás pracuje?

Teď je nás dohromady 12.

Jaká je pracovní doba?

Do kuchyně chodíme na 11. hodinu, plac přichází ve 13 hodin a všichni končíme mezi 11. hodinou večer a půlnocí. Zpravidla pracujeme čtyři dny a tři dny máme volno.

Náš největší úspěch?

Dobrý start a skvělý tým.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Těsně pod 30.

Kdy je u nás největší fofr?

Nejčastěji v úterý, pátek a sobotu. Každý stůl vyžaduje důkladnou péči.

Kdo je náš hlavní člověk?

Martin Štangl.

Slovo, které nás charakterizuje?

Dynamika.

Jaká je u nás atmosféra?

Velmi příjemná, neděláme rozdíly mezi pozicemi a vyznáváme týmovost, což je taky jeden z hlavních důvodů, proč tu pracujeme. Náš koncept je uhlazený, ale pořád uvolněný a přátelský.

Mohlo by tě zajímat:

Lokální a udržitelné

Hostům tu servírujeme degustační menu, ve kterém každý chod představuje zásadní lokální surovinu. Vaříme jídla jednoduchá na pohled, ale složitá na přípravu. Pozornost soustředíme na chuť, textury a momenty, které se neopakují. Nabízíme také vinné a nealkoholické párování, ale vychutnat si u nás můžete i skvělé alko i nealko koktejly.