Ambiente místa:
„Vysoká úroveň, udržitelnost, precizní gastronomie a skvěle sehraný tým.”
Sídlíme v Karlíně na adrese Pernerova 49, v 1. patře nad Eskou.
Od léta 2023.
Teď je nás dohromady 12.
Do kuchyně chodíme na 11. hodinu, plac přichází ve 13 hodin a všichni končíme mezi 11. hodinou večer a půlnocí. Zpravidla pracujeme čtyři dny a tři dny máme volno.
Dobrý start a skvělý tým.
Těsně pod 30.
Nejčastěji v úterý, pátek a sobotu. Každý stůl vyžaduje důkladnou péči.
Martin Štangl.
Dynamika.
Velmi příjemná, neděláme rozdíly mezi pozicemi a vyznáváme týmovost, což je taky jeden z hlavních důvodů, proč tu pracujeme. Náš koncept je uhlazený, ale pořád uvolněný a přátelský.
Chceš pracovat v restauraci Štangl?
Zapoj se!