Ambiente místa:
„Hostům tu kromě spousty masa servírujeme i nevšední zážitek.”
Za rohem od Staroměstského náměstí na adrese U Radnice 13/8.
Od roku 2002.
Asi 50 plus zhruba 10 brigádníků.
V kuchyni začínáme v 9 a končíme ve 23, na place začínáme v 10 a končíme většinou ve 23:30. Hosty ale nevyhazujeme.
Otevřeno máme každý den 11.30–23.00.
Že jsme vydrželi 20 let a nezměnili koncept. Lidé nás často vnímají jako synonymum Ambiente.
V kuchyni asi 28 let, na place 24. Ale některým je kolem 40.
Každý všední den večer, v sobotu celý den. A také stabilně od října do prosince.
Šéfkuchař Martin Matys alias Mário a generální manažer Radek Macura.
Festa (mejdan, oslava, slavnost, party, večírek).
Veselá a živá. Jsme holt brazilská restaurace.
Chceš pracovat v restauraci Brasileiro U Zelené žáby?
Zapoj se!