Naše maso

„Jsme malé řeznictví, bistro a koloniál v jednom uprostřed staré Prahy.”

Sídlíme přímo v centru Prahy a kromě místních si k nám pro maso, uzeniny a další dobroty chodí také cizinci a turisté. Naše provozovna je rozdělena na tři části: bistro, řeznictví a obchod. Prodáváme hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků, telecí, jehněčí, drůbež, uzeniny podle vlastních receptur a k tomu spoustu dalších dobrot. Dodavatele si pečlivě vybíráme.

Koho zrovna hledáme?

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

V Dlouhé 39 na Praze 1.

Jak dlouho fungujeme?

Od roku 2014.

Kolik lidí u nás pracuje?

Asi 23 na HPP a 11 na DPP.

Jaká je pracovní doba?

Pracujeme na směny: ranní a odpolední – střídáme se v 15 hodin.

Řeznictví má otevřeno po–čt 11.00-22.00 a pá–so 10.00-22.00. Obchod v pasáži má otevřeno po–pá 8.00-18.00 a v sobotu 8.00-16.00.

Náš největší úspěch?

Že jsme přežili covid.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Některým je nad 50, ale některým i pod 20.

Kdy je u nás největší fofr?

Rozhodně v pátek.

Kdo je náš hlavní člověk?

Generální manažer Radek Chaloupka alias Česťa.

Slovo, které nás charakterizuje?

Srdce.

Jaká je u nás atmosféra?

Rušná.

Mohlo by tě zajímat:

Kvalita na prvním místě

Nabízíme hlavně stařené, vyzrálé a odleželé hovězí maso plemene čestr a přeštické vepřové. Naším hlavním dodavatelem je Amaso, které patří do rodiny Ambiente. V řeznictví prodáváme ale i další druhy oblíbených mas a uzenin. Uzeniny vyrábíme podle tradičních receptur a kromě masa do nich přidáváme už jen sádlo, sůl, koření a čerstvý český česnek. Prodáváme také doplňkový sortiment – věci, které se hodí při vaření – koření, vývary, oleje nebo známé omáčky z restaurací Ambiente.