Ambiente místa:
„Jsme malé řeznictví, bistro a koloniál v jednom uprostřed staré Prahy.”
Řeznictví.
Kiosek, odkud přijímáme objednávky, aby hosté nemuseli čekat ve frontě.
Pult v řeznictví a kasa.
Tady pečeme, smažíme a grilujeme.
Náš obchůdek v pasáži.
Obchůdek zevnitř.
V Dlouhé 39 na Praze 1.
Od roku 2014.
Asi 23 na HPP a 11 na DPP.
Pracujeme na směny: ranní a odpolední – střídáme se v 15 hodin.
Řeznictví má otevřeno po–čt 11.00-22.00 a pá–so 10.00-22.00. Obchod v pasáži má otevřeno po–pá 8.00-18.00 a v sobotu 8.00-16.00.
Že jsme přežili covid.
Některým je nad 50, ale některým i pod 20.
Rozhodně v pátek.
Generální manažer Radek Chaloupka alias Česťa.
Srdce.
Rušná.
Práce v Našem mase je prostě radost.
Milujeme maso v práci i mimo ní!
Na značkách vždy s úsměvem.
Naše holky z Našeho masa.
Ahoj ze směny!
Náš šéf Ozzy.
Eliška, grilařka
Roman, řezník
Zita, pult
Přidej s k nám!
Zobrazit nabídky