La Degustation Bohême Bourgeoise

„Hostům dáváme dokonalé jídlo a perfektní servis, žádnou vojnu ale nečekej.”

My jí říkáme La Degustation, ale celý název restaurace zní La Degustation Bohême Bourgeoise. Pyšníme se michelinskou hvězdou, a tak je ti určitě jasné, že tady si na kvalitě opravdu zakládáme. Jsme perfekcionisté, ale zároveň si na nic nehrajeme. Nováčky nejvíc překvapuje právě to, jak normální parta jsme. Věříme, že fine dining nemusí být škrobený. 

Koho zrovna hledáme?

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

Na adrese Haštalská 18 na Praze 1, hned za rohem od Lokálu Dlouhááá.

Jak dlouho fungujeme?

Už od roku 2006.

Kolik lidí u nás pracuje?

Asi 35.

Jaká je pracovní doba?

Na place píšeme směny tak, aby pokryly dobu od 10 do půlnoci. V kuchyni pak od 9 do 23 hodin. Všichni máme ale po obědech asi hodinu až dvě pauzu. Pak v 17 hodin pokračujeme přípravou na večerní servis a v 18 otevíráme.

Otevřeno máme každý den 11:30 – 14:00 a 18:00 – 00:00.

Náš největší úspěch?

Týmová spolupráce, díky které jsme dostali michelinskou hvězdu.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Kolem 25-30 let.

Kdy je u nás největší fofr?

Každý večer a nezáleží na dnech v týdnu.

Kdo je náš hlavní člověk?

Šéfkuchař Oldřich Sahajdák je naší tváří, ale hlavní je tu celý tým.

Slovo, které nás charakterizuje?

Tým.

Jaká je u nás atmosféra?

Přátelská. Všichni fungujeme jako jeden tým, pomáháme si.  Platí u nás heslo Jeden za všechny, všichni za jednoho.

Mohlo by tě zajímat:

Michelinská restaurace v centru Prahy

V roce 2012 jsme dostali michelinskou hvězdu. Hostům tu nabízíme degustační menu, které představuje sezonní výběr toho nejlepšího od našich farmářů, sběračů a lovců. Nejdůležitější jsou pro nás kvalitní a čerstvé suroviny. Třeba náš šéfkuchař Olda jezdí každý den na tržnici pro zásoby. Máme taky velkou nabídku vín a jídlo párujeme i s nealko drinky vlastní výroby (a jsou fakt geniální). Bílé rukavičky ale nenosíme.