Ambiente místa:
„Teplo tu sice nemáme, ale to nám nevadí, hřeje nás pocit z dobře odvedené práce.”
Lednice na suché zrání. Tady staříme maso.
Příjmová lednice.
Poctivé sanitárky tu děláme každý den.
Maso k nám vozí ve čtvrtích (hovězí) a v půlkách (vepřové), v bourárně si ho pak sami naporcujeme.
Lednice na suché zrání.
Tady vaříme vývary a omáčky.
Naše auta.
Narážka, kde vážeme jitrnice.
Lednice na vepřové maso.
Práce v bourárně.
Udírna.
Takhle vozíme maso do bourárny.
Na adrese Zahradní 360 ve vesnici Jeneč u Prahy, areál Brafil.
Od roku 2011.
Asi 30 plus brigádníci.
Od pondělí do pátku 8 hodin denně. Většinou začínáme brzy ráno a končíme kolem 15. hodiny. Liší se jen oddělení baličky, která chodí jednou za čas v neděli.
Dva kuchaři vybudovali úspěšnou řeznickou firmu.
Máme tu různé skupinky. Šedesátníci, čtyřicátníci, ale i lidi, kterým je kolem 25.
Určitě v prosinci.
Šéf provozu Roman Frencl a řezník František Kšána, který je tváří firmy, věnuje se vzdělávání a je garantem kvality.
Úcta.
Pohodová.
Petr, řezník
Veronika, balička
David, výroba
Přidej s k nám!
Zobrazit nabídky