Lokál U Caipla

„Brněnský meeting point, skvělé pivo, poctivá česká kuchyně a hlavně sehraný tým.”

Jestli hledáš místo, kde je skvělá parta a které jen tak neopustíš, tady jsi správně. Lokál U Caipla má spoustu stálých zaměstnanců a je to určitě tím, že máme skvělé šéfy, férové podmínky, milé hosty a sídlíme na brněnské párty ulici, kde se stále něco děje. Máme pořád plno a taky se hodně naběháme.

Koho zrovna hledáme?

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

Přímo v centru Brna na adrese Kozí 3, Brno.

Jak dlouho fungujeme?

Od roku 2015.

Kolik lidí u nás pracuje?

Momentálně 25 plus pár brigádníků.

Jaká je pracovní doba?

Pracujeme na směny – ranní, odpolední, nebo celodenní. Rozpisy píšeme většinou na dva týdny dopředu.

Otevřeno máme pondělí - čtvrtek 11.00-24.00, v sobotu 11.00-01.00 a v neděli 11.00-22.00.

Náš největší úspěch?

Stále plná hospoda a to už od otevření. Jedeme stále ve stejném standardu a hosté se k nám vracejí. A určitě taky tři vítězství v soutěži Gourmet Brno. 

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Většině je do 30, v kuchyni je to mix.

Kdy je u nás největší fofr?

V létě a v prosinci prostě pořád, jinak v pátek večer, pondělky jsou naopak nejslabší.

Kdo je náš hlavní člověk?

Generální manažer Petr Opálka.

Slovo, které nás charakterizuje?

Tým.

Jaká je u nás atmosféra?

Jsme takový brněnský meeting point. Je tu pořád plno, živo a veselo. 

Mohlo by tě zajímat:

Brněnská historie

Historie Lokálu U Caipla se začala psát v posledních letech Rakouska-Uherska, kdy si tu zřídil hostinec Alois Caipl. V Hostinských listech se o něm psalo, že „dbal vždy toho, aby svůj obchod povznesl, aby v něm hosté byli spokojení jako doma.” Později se zde začal čepovat Plzeňský Prazdroj. Lokál U Caipla na svou historii navazuje. Hostům nabízíme poctivá česká jídla a skvěle ošetřené plzeňské pivo.