Ambiente místa:
„Brněnský meeting point, skvělé pivo, poctivá česká kuchyně a hlavně sehraný tým.”
Přímo v centru Brna na adrese Kozí 3, Brno.
Od roku 2015.
Momentálně 25 plus pár brigádníků.
Pracujeme na směny – ranní, odpolední, nebo celodenní. Rozpisy píšeme většinou na dva týdny dopředu.
Otevřeno máme pondělí - čtvrtek 11.00-24.00, v sobotu 11.00-01.00 a v neděli 11.00-22.00.
Stále plná hospoda a to už od otevření. Jedeme stále ve stejném standardu a hosté se k nám vracejí. A určitě taky tři vítězství v soutěži Gourmet Brno.
Většině je do 30, v kuchyni je to mix.
V létě a v prosinci prostě pořád, jinak v pátek večer, pondělky jsou naopak nejslabší.
Generální manažer Petr Opálka.
Tým.
Jsme takový brněnský meeting point. Je tu pořád plno, živo a veselo.
Chceš pracovat pro restauraci Lokál U Caipla?
Zapoj se!