Cukrárna Myšák

„Rušná, ale útulná cukrárna v centru Prahy, kde mají ty nejlepší větrníky široko daleko.”

Myšák už dávno není jen prvorepubliková cukrárna, kam chodí hosté na větrník a trochu nostalgie. Je to zavedená značka, pod kterou vyrábíme spoustu dobrot nejen pro naši provozovnu, ale také pro e-shop a občas děláme i catering. Všechno se u nás ale rychle mění a opravdu tady platí, že změna je život. Proto nečekej nudu a stereotyp. Naopak se těš na pořádný šrumec, ale taky skvělou partu. 

Koho zrovna hledáme?

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

Hned u Václavského náměstí, na adrese Vodičkova 31.

Jak dlouho fungujeme?

Od 1. září 2017.

Kolik lidí u nás pracuje?

Asi 25, z toho většina holek.

Jaká je pracovní doba?

Cukráři mají 12 hodinové směny, obsluha chodí podle hostů – ráno je nás potřeba méně, odpoledne více.

Otevřeno máme pondělí - pátek 8.00-19.00 a o víkendu 9.00-19.00.

Náš největší úspěch?

Třikrát jsme změnili koncept a daří se nám stále víc.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Jsme docela mladý tým, je nám kolem 25.

Kdy je u nás největší fofr?

Každý den máme plno od 12 do 18 a o víkendech se táhne fronta až ven.

Kdo je náš hlavní člověk?

Šéfcukrář Lukáš Pohl.

Slovo, které nás charakterizuje?

Větrník.

Jaká je u nás atmosféra?

Dole hlasitý kavárenský ruch, nahoře klid a šum z výroby.

Mohlo by tě zajímat:

Prvorepubliková kavárna

První hosty přivítal cukrář Fran­tišek Myšák už v roce 1911. Ti na jeho pome­ranč­ové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna poli­tic­kého režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr. Fasáda a přízemí cukrárny jsou jediné docho­vané části původní budovy. Prostory jsme převzali v roce 2017 a navázali na prvorepublikovou tradici Myšákova cukrářství. O dva roky později se do Myšáka vrátila cukrářská výroba. Druhé patro provoněly croissanty a čerstvé zákusky.