Ambiente místa:
„Hospodská atmosféra, ale jídlo hodné michelinské restaurace. A skvělé pivo a pečivo.”
Na Rašínově nábřeží v domě číslo 58.
Od prosince 2021.
I s brigádníky nás je 26.
Pekárna má otevřeno pondělí - neděle 8.00-18.00 a restaurace pondělí - neděle 11.30-23.30.
Plac si střídá směny v době od 10-24, kuchyň mezi 8-23, baristé od 7-19, pekaři se střídají mezi 4-16 a cukráři od 6-16.
I když to vypadalo, že budeme muset, nakonec jsme z konceptu neuhnuli a vydrželi jsme.
Kolem 25.
Od středy do pátku večer a v sobotu celý den. Na pekárně je šrumec každé ráno, ale o víkendech se tam tvoří dlouhé fronty.
My máme rovnou tři: šéfkuchař Honza Všetečka, generální manažer Adam Novák a šéfpekař Sláva Grigorik.
Preciznost.
Uvolněná.
Chceš pracovat v restauraci U Kalendů?
Zapoj se!