Café Savoy

„Kavárna i restaurace s prvorepublikovou atmosférou a vlastní pekárnou.”

Přes den rušná kavárna, večer klidná restaurace. Vlastní pečivo, dorty a spousta dalších sladkých i slaných dobrot, skvělá káva a velký výběr vín. Panuje u nás spíše slavnostnější atmosféra, ale pořád chceme, aby se tady hosté cítili uvolněně a příjemně. 

Koho zrovna hledáme?

TOP 10 věcí, které musíš vědět

Kde nás najdeš?

Na adrese Vítězná 5, Praha 5.

Jak dlouho fungujeme?

Od roku 2005.

Kolik lidí u nás pracuje?

Asi 50 na HPP plus brigádníci.

Jaká je pracovní doba?

Pracujeme většinou krátký / dlouhý, ale pracujeme i na směny, záleží na potřebách zaměstnanců. Směny píšeme na dva týdny dopředu.

Otevřeno máme pondělí - pátek 8:00–22:00 a o víkendu 9:00–22:00.

Náš největší úspěch?

Spokojení hosté, velká komunita stálých zákazníků a ocenění Michelin plate dva roky po sobě.

Průměrný věk našich zaměstnanců?

Lehce přes 30.

Kdy je u nás největší fofr?

V sobotu od 10 do 16 hodin, ale plno máme pořád.

Kdo je náš hlavní člověk?

Generální manažer Ozren Vlahov alias Ogy.

Slovo, které nás charakterizuje?

Noblesa.

Jaká je u nás atmosféra?

Přes den je tu živo a rušno jako ve správné kavárně, večery jsou klidnější a intimnější.

Mohlo by tě zajímat:

Gastronomický zážitek

Hosté tu začínají den bohatou snídaní, odpoledne to tu hučí jako ve vídeňské kavárně a večer trochu zpomalíme a hosté si užívají večeři se sklenkou vína. O gastronomický zážitek se stará tým pod vedením šéfkuchaře Martina Čáslavky. Nabízíme českou kuchyni vyšší kvality inspirovanou střední Evropou, Vídní a Francií. Z naší kuchyně vzešla spousta známých tváří české gastro scény, třeba František Skopec (kreativní šéfkuchař Ambiente), Karel Doležal (šéfkuchař V Bezovém údolí) nebo Petr Bartoš (zakladatel Kruh Dining).