Příběh Ambiente se začal psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Dnes patří pod značku Ambiente více než 30 podniků, jedno řeznictví, klub a školicí centrum.
Nebaví tě česká kuchyně a hledáš něco exotického? Jestli si troufneš na otevřenou kuchyň a velký tým, bude se ti u nás líbit.
U Radnice 13/8, 110 00 Praha 1
HPP/DPP/Brigáda
Dlouhý/Krátký/Dle domluvy
Co tě u nás čeká?
Nuda tě tady nečeká, práce je u nás makačka. Hosté k nám chodí hodovat a slavit, proto se v kuchyni opravdu nezastavíme. Jen pro představu, za měsíc tady hosté vysrknou 6000 ústřic a spořádají přes dvě tuny grilovaného ananasu. Nejvíc frčí maso (picanha, hovězí pupek a svíčková) nebo krevety. Denně hosté snědí asi 150 kg masa a 20 kg krevet. Spoustu ingrediencí odebíráme od českých farmářů, některé ale zásadně objednáváme v Brazílii, třeba maniokovou mouku nebo vybrané hovězí maso.
Chceš se dozvědět víc? ➡️
S kým budeš pracovat?
Na směně je vždycky jeden sous chef, dva kuchaři jsou rozděleni na jedničku a dvojku: jednička je u tálu, připravuje personálky, opéká zeleninu na studenou kuchyni, připravuje mušle, krevety a ryby, a dvojka připravuje předkrmy, smaží, dělá dezerty a připravuje věci pro jedničku. Další čtyři kuchaři jsou na studené kuchyni (připravují i sushi), ty doplňuje sedm pasadorů a jeden grilař.