Příběh Ambiente se začal psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Dnes patří pod značku Ambiente více než 30 podniků, jedno řeznictví, klub a školicí centrum.
Do našeho mladého a sehraného týmu hledáme milovníky masa a poctivého vaření. Připravuj pro naše hosty steaky, omáčky, polévky a další dobroty.
Legerova 57/75, 110 00 Praha 1
HPP / DPP
Dle domluvy
Co tě u nás čeká?
Připrav se na pořádný fofr a částečně otevřenou kuchyň. Prostor k realizaci tu dáváme i řadovým kuchařům, kteří se pod vedením našeho šéfa mohou třeba podílet na úpravě menu. Na kvalitě si tu dáváme opravdu záležet. Pracujeme především s masem, které pečeme, smažíme nebo grilujeme na dřevěném uhlí. Všechno máme naprosto kvalitní a čerstvé, mrazáky tu používáme jen na zmrzku :) Pečeme nejen maso, ale třeba i briošky, fermentujeme, zavařujeme a nad přípravou jídel opravdu přemýšlíme.
Chceš se dozvědět víc? ➡️
Kdo jsme?
Restaurace Čestr se specializuje hlavně na maso, konkrétně hovězí, ale máme v nabídce i jiné druhy masa nebo ryby. Máme velký prostor i velký tým a host je pro nás na prvním místě. Patříme pod skupinu Ambiente. Najdeš nás v nové budově Národního muzea v horní části Václavského náměstí, hned vedle Státní opery. Jsme mladý tým, máme skvělé šéfy a můžeme si všechno říct. Tak se k nám přidej!
Jak to u nás funguje?
V kuchyni pracují pomocnice, dva lidi na studené kuchyni, cukrářka, kuchaři (základář, přílohář, výdejář a grilař) a řezníci. Maso k nám vozí po velkých kusech, které pro nás bourá právě náš vlastní řezník. Máme pořád plno. Pro představu, denně uvaříme asi 200 večeří, v extrémech 220. Na směny máme systém – plánujeme směny všem vždycky na měsíc dopředu. Používáme aplikaci Tamigo, kam si píšeme požadavky na volno a dovolenou.