Příběh Ambiente se začal psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Dnes patří pod značku Ambiente více než 30 podniků, jedno řeznictví, klub a školicí centrum.
Náš chléb je vyhlášený široko daleko a naši pekaři pracují pouze přes den a jen s kvalitními surovinami. Přidej se k nám!
Rašínovo nábř. 383/58, 128 00 Praha 2
HPP / DPP
Dle domluvy
Co tě u nás čeká?
Denně upečeme asi 170 chlebů (kváskový, žitný, toustový a focacciu). Každý den budeš připravovat taky obložené chleby. Klademe velký důraz na poctivost, čerstvost a kvalitu. Všechno je ruční výroba a všechny naše výrobky obsahují jen to, co mají. Žádnou chemii, stabilizátory ani urychlováky nepoužíváme. Nechodíme na noční, takže si po práci užijeme ještě celé odpoledne.
Chceš se dozvědět víc? ➡️
Kdo jsme?
U Kalendů je restaurace s pekárnou, která je součástí podniků Ambiente a navazuje na tradici hospody v podskalské lokalitě hned u Náplavky, v blízkosti Palackého náměstí. Vaříme českou kuchyni v precizním provedení z lokálních a sezónních surovin od farmářů, pečeme řemeslný chléb, čepujeme pečlivě ošetřené pivo a podáváme výběrovou kávu.
Proč pracovat právě u nás?
Máme skvělé šéfy, kteří jsou hodně benevolentní v plánování směn a snaží se je plánovat tak, jak si přejeme – pokud to jde. Práce tady je sice náročná, ale pracujeme v hezkém prostředí s inspirativními lidmi. Velkou odměnou a zpříjemněním jsou pro nás snídaně a báječné personálky. Navíc jsou zdarma. Kromě toho pečeme božský chleba a hromady sladkého, které si můžeme vzít domů.