Příběh Ambiente se začal psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Dnes patří pod značku Ambiente více než 30 podniků, jedno řeznictví, klub a školicí centrum.
Veselá a živá atmosféra, spousta slavících hostů, hromady dobrého jídla a skvělá parta k tomu. Práce v Brasileiru je nekonečná zábava. Hosty tu ale stavíme na první místo.
Na Příkopě 22, 110 00 Praha 1
HPP / DPP
Krátký / Dlouhý / Dle domluvy
Co tě u nás čeká?
Brasileiro je známé tím, že se sem hosté chodí nejenom skvěle najíst, ale taky pobavit. A právě tvým úkolem bude udělat zážitek z návštěvy u nás absolutně nezapomenutelným. Chodí k nám hodně cizinců, proto vyžadujeme angličtinu, kromě toho ale požadujeme maximální vstřícnost k hostům i ke kolegům. Za to tě u nás čeká spousta dobrého jídla a pití, pivo po práci a absolutní volnost při psaní směn.
Chceš se dozvědět víc? ➡️
Jak to u nás funguje?
Nejsme úplně klasická restaurace. Náš přístup k hostům i k surovinám je poměrně specifický, ale právě proto nás práce všechny hrozně baví. Hosté většinou chodí ve velkých skupinách, oslavit narozeniny nebo jiné významné události. Největší fofr máme o víkendech a večer, ale plno máme opravdu pořád. Průměrně chodí 350 hostů denně. A jelikož chodí hodně hostů, náš prostor je hodně velký, na směně nás pracuje skoro 40.
S kým budeš pracovat?
Náš tým je opravdu velký a různorodý. Potkáš se tu se sportovci i milovníky piva a užiješ si spoustu srandy. Na place ale panuje řád a pořádek, klademe velký důraz na komunikaci a ctíme heslo Náš host, náš pán.