Příběh Ambiente se začal psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Dnes patří pod značku Ambiente více než 30 podniků, jedno řeznictví, klub a školicí centrum.
Baví tě jezdit autem? Přidej se k týmu našich řidičů a rozvážej zboží k našim zákazníkům.
Zahradní 360, 252 61 Jeneč u Prahy
HPP / Brigáda
Ranní / Odpolední
Kdo jsme?
Jsme napůl řeznictví a napůl masná výroba. Dodáváme maso a výrobky z něj jak do většiny Ambi podniků, tak do dalších desítek restaurací, hospod, koloniálů a e-shopů. Odběratele i dodavatele si pečlivě vybíráme, maso bereme jen od prověřených farem. Pro náš sehraný tým hledáme dalšího parťačku nebo parťáka, který miluje maso stejně jako my.
Co tě u nás čeká?
Expedice a příprava objednávek. Rozvoz zboží zákazníkům. Jak to vypadá v praxi? Od expedienta si převezmeš zboží, polepíš štítky, připravíš do beden a naskládáš do auta. Budeš mít dohled nad vším, co do auta dáváš. Jezdit budeš převážně po Praze, nebo po republice, do zahraničí nejezdíme.