Příběh Ambiente se začal psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Dnes patří pod značku Ambiente více než 30 podniků, jedno řeznictví, klub a školicí centrum.
Připravuj skvělá jídla, na která se u nás stojí dlouhé fronty! Tatarák, burgery, sendviče, sekaná… Čekají tě prostě samé dobroty.
Dlouhá 39/727, 110 00 Praha 1
HPP
Ranní / Odpolední
Co tě u nás čeká?
Baví tě čistá práce s masem? Chceš mu ještě lépe rozumět a umět připravit jídlo i z těch méně známých partií? Je pro tebe výzvou naučit se signature pokrmy, za kterými se k nám hosté vracejí? U nás ti k tomu dáme ideální podmínky! Kuchaři u nás připravují zejména rychlá jídla na talíř i do ruky. Nejoblíbenější jsou naše hamburgery, steaky a sendviče. K tomu každý den připravujeme alespoň dvě hotovky.
Chceš se dozvědět víc? ➡️
Kdo jsme?
Naše maso je ráj všech milovníků masa s bistrem a řeznictvím v srdci Dlouhé ulice v Praze. Českými i zahraničními hosty je oblíbené pro svoji útulnost, vřelost personálu, kvalitní produkty (maso, vlastní uzeniny), ale i pro svoji kuchyni!
Proč pracovat právě u nás?
Zaučením na pozici to nekončí. Náš tým je zvyklý na sobě pracovat a vzdělávat se na řemeslných kurzech, které pro nás Ambiente pořádá. Spoustu příležitostí k rozvoji ale najdeš i přímo u nás. Pro zpestření si můžeš střihnout směny s řezníky, nebo si zkusit práci prodejce masa a uzenin za pultem. Hledáme někoho, kdo svoji práci bere vážně a stejně jako my toto řemeslo ctí.
S kým budeš pracovat?
Náš tým, stejně jako prostor, ve kterém se náš provoz nachází, není velký. Je nás dohromady asi 20 a jsme zvyklí táhnout za jeden provaz. Ať už stojíme za pultem, pokladnou, v bourárně, v kuchyni, nebo u grilu. A mimochodem, máme nejlepšího šéfa na světě.