lukas-zapojse-uvodni-fotka-clanku-1920x790.jpg lukas-zapojse-uvodni-fotka-clanku-1920x790.jpg

V Ambiente se pořád otevírají nové možnosti

Lukáš Pavel nastoupil do řeznictví Naše maso před dvěma lety. Že není vyučený problém nebyl - na starost si ho vzal zkušenější kolega a všechno ho naučil. V gastronomii se mu líbí a jednou by si chtěl otevřít vlastní podnik. Takový sen se Lukášovi může klidně splnit. Ambiente je plné příležitostí pro šikovné lidi.

Z pojišťovny do řeznictví

Lukáš Pavel přišel do řeznictví z úplně jiného oboru: „Vystudoval jsem elektro a živil jsem se vším možným. Pár měsíců jsem dělal servis 3D tiskáren, pak jsem zkoušel práci v pojišťovně. Sedět v kanclu mě moc nebavilo,“ vzpomíná Lukáš. Naše maso původně vůbec neznal. „Moje mladší sestra sem často chodila na tatarák. Jednou si všimla náborového plakátu a dala mi tip. Miluju jídlo, tak jsem po nabídce hned skočil a dneska už jsem tady bezmála dva roky.“ Že nemá vzdělání z oboru, nebyl vůbec žádný problém. Vše potřebné se naučil od zkušenějšího kolegy. „Byl hodně náročný, vyžadoval důslednost a rychlost, ale díky tomu jsem se všechno rychle naučil.“

Na stres s humorem

Naše maso je stále populárnější a zákazníků chodí víc a víc. „Když jde člověk okolo, musí si říkat, že se tam snad něco rozdává,“ směje se Lukáš. „Musíme si práci dobře zorganizovat, je nás hodně na malém prostoru. Občas to může být trochu stresující a člověk s tím musí umět pracovat. Díky tomu malému prostoru k sobě ale máme blíž, rozumíme si a je tam sranda. V těch nejnáročnějších chvílích vždycky padne nějaký vtip, který celou situaci odlehčí,“ říká Lukáš.

Nové příležitosti pro šikovné lidi

„Na Ambiente se mi líbí, že se zaměstnancům pořád otevírají nové možnosti. Každý rok se připravuje minimálně jeden nový projekt a s tím přicházejí další příležitosti. Naše šéfkuchařka Markéta teď třeba v rámci Ambiente bude otevírat vlastní podnik. Je mladá, komunikativní a šikovná a může to dotáhnout daleko,“ říká Lukáš. „Mít něco vlastního je i můj sen. Je to velké riziko, ale když má člověk za sebou zázemí Ambiente, je to snadnější.“

Vyber si svou výzvu, nebo se přihlas jen tak.

Pastacaffé: Itálie v kuchyni? To jsou čerstvé suroviny, bohaté snídaně a domácí dezerty. Staň se naším kuchařem (nebo jeho pomocníkem)!
Grils: Už brzy to v Karlíně roztočíme s grilovanými kuřaty. Lítej v tom s námi! Máme místo na place, u grilu i v kuchyni.
White Circus: Co den – to jiná výzva. Jako kuchař cateringu budeš vařit různé kuchyně a hodně se naučíš.
Kancelář: Chceš pečovat o naše značky a vymýšlet nové? Nastup k nám do marketingu jako manažer značek!
Lokál Nad Stromovkou:  Chcete práci, která vám nezavaří? Pojďte k nám do kuchyně!
Kancelář: Nové koncepty i stávající restaurace - to vše potřebuje nového provozního manažera. Buď to právě ty!

Napiš nám pár věcí o sobě, ať zjistíme, kdo jsi,
a nabídneme ti, kde můžeš začít.

Kam tě to nejvíc táhne




Dej nám šanci tě trochu líp poznat a napiš nám něco o sobě. Co tě baví a co se chceš naučit? Co už umíš a co máš za sebou? Máš svůj tajný sen?

Sem přetáhni
svoji fotku
(když chceš)
Sem přetáhni
svůj životopis
(když chceš)

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás