lide-1920x790-1.jpg lide-1920x790-1.jpg

V Savoyi mám volnou ruku, můžu se vyřádit

Tomáš Hánek se po měsíci práce v Café Savoy dostal do první linie číšníků. Líbí se mu, že má možnost se vzdělávat a zároveň se prací bavit.

Tomáš Hánek se po měsíci práce v Café Savoy dostal do první linie číšníků. Líbí se mu, že má možnost se vzdělávat a zároveň se prací bavit.V Café Savoy začínal jako pomocný číšník. Před nástupem byl dost nervózní, přišlo mu, že neví, co se sluší a patří. „Způsob práce v Ambiente má řád a je čeho se chytit. Kolegové nekoukají jak chleba z tašky, pozdraví a nováčka zapojí. Dozvěděl jsem se tak spoustu věcí za krátkou dobu,“ vzpomíná Tomáš na první dny v restauraci.

Restaurace postavená na vztazích

V Savoyi mají očíslované nejen stoly, ale i místa kde kdo sedí. Je běžné, že si hosté upravují objednávky podle sebe a znát jejich zvyky a osobní příběhy patří k dobrému renomé restaurace. „Třeba k nám chodí pán, co si dá každé ráno míchaná vajíčka ze dvou bílků, jednoho žloutku, cherry rajčátko a plátek tmavého chleba,“ prozrazuje číšník. Tohle k Savoyi prostě patří a Tomáše to baví.

Posunování limitů

Tomášovi se líbí, s jakým nadšením lidé v Ambiente pracují. Firma se řídí hodnotami a jejich dodržování vede k jednotnému standardu všech restaurací. „Náš šéf používá Ambiente hodnoty i doma, to mě inspirovalo. Snažím se být otevřenější a říkat manželce, co skutečně chci,“ vysvětluje Tomáš. A na co se chce zaměřit do budoucna? „Rád bych se naučil řemeslo. Když jsem chodil do školy, byl jsem trochu svéhlavý, ale teď mám příležitost se vzdělávat doopravdy,“ dodává Tomáš Hánek s tím, že díky práci v Ambiente poznává i sám sebe.

Vyber si svou výzvu, nebo se přihlas jen tak.

Lokál: Pokud se umíte ohánět a máte rádi českou kuchyni, pojďte k nám obsluhovat! 
Lokál U Bílé kuželky: Chcete práci, která vám nezavaří? Pojďte k nám do kuchyně.
Kantýna: V nové restauraci s řeznictvím vyzrajeme na české maso. Buďte u toho jako náš řezník, kuchař nebo obsluha.
Restaurace Ambiente: Víš, jak má vypadat správná obsluha? Tak vyprávěj příběh našeho jídla.
Eska: Nauč se pekařinu a peč s námi chleba, co zvoní!

Napiš nám pár věcí o sobě, ať zjistíme, kdo jsi,
a nabídneme ti, kde můžeš začít.

Kam tě to nejvíc táhne




Dej nám šanci tě trochu líp poznat a napiš nám něco o sobě. Co tě baví a co se chceš naučit? Co už umíš a co máš za sebou? Máš svůj tajný sen?

Sem přetáhni
svoji fotku
(když chceš)
Sem přetáhni
svůj životopis
(když chceš)

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás