monika-hrabovska-zapojse-fr-1-of-2-sirka.jpg monika-hrabovska-zapojse-fr-1-of-2-sirka.jpg

I nováčci v Esce dostanou příležitost

Monika Hrabovská v Esce pracuje půl roku. Vyzkoušela si práci servírky i hostesky, teď obsluhuje v bistru. V Esce se jí líbí hlavně rovný přístup k zaměstnancům – v předchozí práci se totiž několikrát spálila.

Každý má šanci

„Když jsem šla na pohovor, měla jsem úplně malou dušičku. Esku jsem brala jako restauraci, kam chodí pracovat lidi, co už toho v gastronomii mají hodně za sebou,“ přiznává Monika. „Sice už jsem měla tři roky zkušeností z kavárny, ale byla to jen brigáda při škole. Naštěstí se tady nebojí brát i nováčky a vychovat si je pěkně od základů.“

Najdi si, co tě baví

S personálním manažerem si okamžitě plácli. „Nastoupila jsem jako obsluha bistra a během prvního půl roku jsem si vyzkoušela i práci hostesky a servírky,“ vypráví. Líbí se jí, že si tady může každý postupně vyzkoušet různou práci a zjistit, co jí vyhovuje. „Často teď koukám pod ruce našim baristům. Káva mě dost chytla, proto jsem vyzkoušela i kurz latté artu.“

Férový přístup

V předchozí práci se Monika nesetkala s poctivým přístupem. „Tady je to něco úplně jiného. To, kolik si vydělám, mám na výplatní pásce. Když chci dovolenou, dostanu dovolenou. Dýška si rovnoměrně rozdělujeme mezi sebou,“ říká. „Máme i skvělého personálního manažera. Když za ním někdo přijde s problémem, opravdu se ho snaží vyřešit,“ pochvaluje si.

Vyber si svou výzvu, nebo se přihlas jen tak.

Café Savoy: Nakoukni pod pokličku naší prvorepublikové kavárny a zkus to s námi jako kuchař nebo obsluha.   
Kantýna: U nás to voní ohněm a řemeslem. Přidej se k nám jako kuchař nebo pokladní.
Grils: Baví tě street food a trendy Karlín? Přilož ruku k dílu jako obsluha našeho bistra!
Lokály: Vaříš rád českou klasiku z kvalitních surovin? Pracuj u nás jako kuchař!
Eska: Zapomenuté recepty, divoké bylinky a pečení na ohni – jako kuchař se u nás nudit nebudeš!
Kuchyň: Česká jídla, plotna jak na zámku a za okny Hrad. To vše ti splníme když se staneš naším kuchařem!
Eska: Umíš s jídlem přínést i jeho příběh? Obsluhuj naše hosty a pracuj v restauraci, která udává trendy.

Napiš nám pár věcí o sobě, ať zjistíme, kdo jsi,
a nabídneme ti, kde můžeš začít.

Kam tě to nejvíc táhne




Dej nám šanci tě trochu líp poznat a napiš nám něco o sobě. Co tě baví a co se chceš naučit? Co už umíš a co máš za sebou? Máš svůj tajný sen?

Sem přetáhni
svoji fotku
(když chceš)
Sem přetáhni
svůj životopis
(když chceš)

Tvé osobní údaje zpracováváme podle fér pravidel.

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás