monika-hrabovska-zapojse-fr-1-of-2-sirka.jpg monika-hrabovska-zapojse-fr-1-of-2-sirka.jpg

I nováčci v Esce dostanou příležitost

Monika Hrabovská v Esce pracuje půl roku. Vyzkoušela si práci servírky i hostesky, teď obsluhuje v bistru. V Esce se jí líbí hlavně rovný přístup k zaměstnancům – v předchozí práci se totiž několikrát spálila.

Každý má šanci

„Když jsem šla na pohovor, měla jsem úplně malou dušičku. Esku jsem brala jako restauraci, kam chodí pracovat lidi, co už toho v gastronomii mají hodně za sebou,“ přiznává Monika. „Sice už jsem měla tři roky zkušeností z kavárny, ale byla to jen brigáda při škole. Naštěstí se tady nebojí brát i nováčky a vychovat si je pěkně od základů.“

Najdi si, co tě baví

S personálním manažerem si okamžitě plácli. „Nastoupila jsem jako obsluha bistra a během prvního půl roku jsem si vyzkoušela i práci hostesky a servírky,“ vypráví. Líbí se jí, že si tady může každý postupně vyzkoušet různou práci a zjistit, co jí vyhovuje. „Často teď koukám pod ruce našim baristům. Káva mě dost chytla, proto jsem vyzkoušela i kurz latté artu.“

Férový přístup

V předchozí práci se Monika nesetkala s poctivým přístupem. „Tady je to něco úplně jiného. To, kolik si vydělám, mám na výplatní pásce. Když chci dovolenou, dostanu dovolenou. Dýška si rovnoměrně rozdělujeme mezi sebou,“ říká. „Máme i skvělého personálního manažera. Když za ním někdo přijde s problémem, opravdu se ho snaží vyřešit,“ pochvaluje si.

Vyber si svou výzvu, nebo se přihlas jen tak.

Lokál Dlouhááá: Pokud se umíš ohánět a máš rád českou kuchyni, pojď k nám obsluhovat. Na směnách se domluvíme!
Café Savoy: Obdivuješ staré časy a noblesu máš v krvi? Zazař v naší prvorepublikové kavárně jako obsluha.
Kuchyň: Chceš od začátku růst s novým projektem? Pojď k nám vařit, obsluhovat nebo na brigádu!
Restaurace Ambiente: Letní brigáda na prosluněné zahrádce nebo v chládku restaurace? Pojď k nám obsluhovat a poznej naše štamgasty!
Brasileiro Slovanský dům: Maso a mořské plody v rytmu Brazílie? Jako kuchař u nás zažiješ pravou exotiku!
Pizza Nuova: Staň se naší obsluhou a vyprávěj hostům příběh neapolské pizzy, degustačního menu i čerstvých ryb.

Napiš nám pár věcí o sobě, ať zjistíme, kdo jsi,
a nabídneme ti, kde můžeš začít.

Kam tě to nejvíc táhne




Dej nám šanci tě trochu líp poznat a napiš nám něco o sobě. Co tě baví a co se chceš naučit? Co už umíš a co máš za sebou? Máš svůj tajný sen?

Sem přetáhni
svoji fotku
(když chceš)
Sem přetáhni
svůj životopis
(když chceš)

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás