lide-1920x790-6.jpg lide-1920x790-6.jpg

Po hotelovce jsem našla práci, která mě inspiruje

Monika Drašnarová se v kuchyni motala už od malička. Inspirovala ji babička, která vždycky ráda pekla a vařila. Proto v mládí zamířila na hotelovku, kde studovala jazyky a jídlo. Bylo jasné, že pro ni gastronomie nebude jenom koníček.

Monika přišla do Ambi relativně nedávno, nicméně za uplynulý rok toho zažila tolik, co jiní za celý život. Než se stala manažerkou v Esce, prošla si od píky všemi pozicemi – například pracovala jako jídlonosič v Lokále. „K jídlu se chovám s úctou. Takže jsem radši běžela do kuchyně nadvakrát, než abych vzala najednou čtyři talíře a přinesla hostům pomačkané knedlíky, rozbryndanou omáčku a znehodnotila tak práci kuchařů,“ vypráví o svém přesvědčení Monika. 

Vážím si práce ostatních

Odlišoval ji milý přístup, který viděli nejen hosté, ale také kolegové na place a v kuchyni. Velmi rychle tak prokázala, že je ideální kandidátkou na vedoucí pozici. Před rozjezdem Esky proto měla na starost nábor lidí a stala se pravou rukou generálního manažera Davida Marka. 

Hlavně pozitivně

Pro usměvavou Moniku je zásadní, aby v restauraci vládla dobrá nálada. „Chyby se můžou stát, ale nemá smysl je řešit křikem a vyhrožováním. Na poradě týmu na ně upozorním tak, aby to číšníci a servírky nebrali jako kritiku, ale příležitost se zlepšovat,“ popisuje Monika praxi. Je pro ni totiž zásadní, aby na place vládla pozitivní atmosféra, která se z obsluhy přenese na hosty. 

Příležitost učit se novým věcem

Monika sbírá kuchařky, vaří a dívá se na televizní pořady o vaření. „Inspiruje mě to, protože se chci učit nové věci a být ve své práci ještě lepší,“ uzavírá vyprávění manažerka Esky. Nezbývá než dodat, že babička z ní musí mít radost!

Vyber si svou výzvu, nebo se přihlas jen tak.

Naše maso: Hoříš pro maso? Pečuj o steaky, burgery nebo sekanou jako náš grilař.
Kancelář: Umíte to dobře s penězi, lidmi a svým časem? Máme volnou židli finančního manažera.
Café Savoy: Obdivujete staré časy a noblesu máte v krvi? Zazařte v naší prvorepublikové kavárně jako obsluha.
Lokál Nad Stromovkou:  Chcete práci, která vám nezavaří? Pojďte k nám do kuchyně!
Kancelář: Nové koncepty i stávající restaurace - to vše potřebuje nového provozního manažera. Buď to právě ty!
La Degustation: Sníš o práci servírky/číšníka v michelinské restauraci ? Více než praxi oceníme chuť učit se.

Napiš nám pár věcí o sobě, ať zjistíme, kdo jsi,
a nabídneme ti, kde můžeš začít.

Kam tě to nejvíc táhne




Dej nám šanci tě trochu líp poznat a napiš nám něco o sobě. Co tě baví a co se chceš naučit? Co už umíš a co máš za sebou? Máš svůj tajný sen?

Sem přetáhni
svoji fotku
(když chceš)
Sem přetáhni
svůj životopis
(když chceš)

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás