anicka-zapojse-kuzelka-fr-4-of-4-.jpg anicka-zapojse-kuzelka-fr-4-of-4-.jpg

V Lokále jsme jako jedna velká rodina

Anička Kindlová nastoupila do Lokálu před více než třemi lety. Za tu dobu se naučila skvěle anglicky a každodenní komunikaci s hosty si užívá. Líbí se jí, že na place všechno perfektně zorganizované a v kolektivu vládne dobrá atmosféra.

Všichni táhneme za jeden provaz

Původně si Anička začala jak servírka přivydělávat při studiu. Život na place a každodenní komunikace s hosty ji ale začala tak bavit, že se rozhodla u tohoto povolání zůstat i po škole. „Původně jsem pracovala v jedné hospodě na okraji Prahy. Byla jsem tam sama na celou směnu – narážela jsem sudy, nosila jídlo a pití, čepovala pivo. V Lokále máme každý na starost jednu věc, je to skvěle zorganizované a všichni taháme za jeden provaz. Jsme jako jedna velká rodina,“ pochvaluje si.

Anglicky snadno a rychle

V Lokále U Bílé kuželky je Anička tři a půl roku. „Než jsem nastoupila, neuměla jsem ani slovo anglicky. Chodí sem hodně turistů – díky tomu jsem se naučila jazyk a jsem za to strašně ráda. Nejdřív jsem si nastudovala jídelní lístek a postupně přišlo i to ostatní. Dnes už v angličtině komunikuju bez problémů,“ říká Anička. I s dobrými jazykovými schopnostmi ale můžou nastat komické situace. „Občas přijde objednávka na guláš s bramborovým salátem. Naši hosté jsou v Praze často úplně poprvé a českou kuchyni vůbec neznají,“ směje se.

Host na prvním místě

V takovém případě je samozřejmě potřeba zasáhnout. „Snažím se poradit, doporučit něco jiného. Když mi pak děkují, že jim moc chutnalo, mám z toho velkou radost,“ vypráví. „Inspiraci proto, abych dělala svou práci dobře, hledám hlavně v hodnotách Ambiente. Přistupujeme k hostům, jako kdybychom je měli na návštěvě u sebe doma. Díky tomu od nás odcházejí spokojení,“ říká na závěr.

Vyber si svou výzvu, nebo se přihlas jen tak.

Naše maso: Hoříš pro maso? Pečuj o steaky, burgery nebo sekanou jako náš grilař.
Kancelář: Umíte to dobře s penězi, lidmi a svým časem? Máme volnou židli finančního manažera.
Café Savoy: Obdivujete staré časy a noblesu máte v krvi? Zazařte v naší prvorepublikové kavárně jako obsluha.
Lokál Nad Stromovkou:  Chcete práci, která vám nezavaří? Pojďte k nám do kuchyně!
Kancelář: Nové koncepty i stávající restaurace - to vše potřebuje nového provozního manažera. Buď to právě ty!
La Degustation: Sníš o práci servírky/číšníka v michelinské restauraci ? Více než praxi oceníme chuť učit se.

Napiš nám pár věcí o sobě, ať zjistíme, kdo jsi,
a nabídneme ti, kde můžeš začít.

Kam tě to nejvíc táhne




Dej nám šanci tě trochu líp poznat a napiš nám něco o sobě. Co tě baví a co se chceš naučit? Co už umíš a co máš za sebou? Máš svůj tajný sen?

Sem přetáhni
svoji fotku
(když chceš)
Sem přetáhni
svůj životopis
(když chceš)

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás