lide-1920x790-3.jpg lide-1920x790-3.jpg

Práci dobře skloubím s rodinou

Veronika Perháčová má dvě děti a hned po mateřské hledala práci, která by se dala skloubit s rodinou a také se studiem vysoké školy. Našla ji jako obsluha v Lokále.

Kancelářská práce Veroniku netěší, proto hledala místo, které by pro ni bylo zároveň zábavou. Mezi lidmi v restauracích se jí vždycky líbilo a proto nastoupila na místo servírky. „Pracovala jsem v podniku, kde si na jídle moc nedávali záležet a to mi vadilo. Když jsem pak narazila na inzerát na místo v Ambiente, hned jsem se přihlásila. Vzápětí mě pozvali na pohovor,“ vzpomíná Veronika. Slovo dalo slovo a nastoupila na částečný úvazek jako servírka v Lokálu Dlouhá.

Desatero a hodnoty pro "Ambi standard"

„Nemusím trnout, jestli hostům bude chutnat, protože kluci v kuchyni to mají vychytané,“ popisuje Veronika, co všechno ji na práci v Lokále baví. Má ráda jeho živelnost i rozhovory se štamgasty. S některými už má skvělé vztahy – jen se podívá a ví, co kdo bude chtít. "Máme desatero a hodnoty. Slouží jako vodítko, jak se máme chovat. Díky tomu to v Ambiente tak dobře funguje,“ vysvětluje Veronika. Právě „Ambi standard“ v kuchyni i na place je důvod, proč na jídlo ze všeho nejradši chodí zase jenom do Ambiente. „Navíc jako zaměstnanci máme slevu,” směje se.

Zvládne rodinu i studium

Jedenáctiletý syn, devítiletá dcera a k tomu studium... Veronika tak pracuje jen dva dny v týdnu. „Při plánování směn mi vycházejí vstříc, což oceňuju hlavně při zkouškách.“ A co kolektiv? Po práci se jde na pivo, slaví se narozeniny, chodí se na párty. „Samozřejmě tu vznikají i vztahy. Třeba teď si bude brát Alice z placu kuchaře Fandu,“ těší se Veronika. 

Vyber si svou výzvu, nebo se přihlas jen tak.

Lokál: Pokud se umíte ohánět a máte rádi českou kuchyni, pojďte k nám obsluhovat! 
Lokál U Bílé kuželky: Chcete práci, která vám nezavaří? Pojďte k nám do kuchyně.
Kantýna: V nové restauraci s řeznictvím vyzrajeme na české maso. Buďte u toho jako náš řezník, kuchař nebo obsluha.
Restaurace Ambiente: Víš, jak má vypadat správná obsluha? Tak vyprávěj příběh našeho jídla.
Eska: Nauč se pekařinu a peč s námi chleba, co zvoní!

Napiš nám pár věcí o sobě, ať zjistíme, kdo jsi,
a nabídneme ti, kde můžeš začít.

Kam tě to nejvíc táhne




Dej nám šanci tě trochu líp poznat a napiš nám něco o sobě. Co tě baví a co se chceš naučit? Co už umíš a co máš za sebou? Máš svůj tajný sen?

Sem přetáhni
svoji fotku
(když chceš)
Sem přetáhni
svůj životopis
(když chceš)

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás

Buď kámoš a doporuč nás